Jeg hedder Lotte Mosgaard og er 53 år. Jeg er gift med Brian på 25. år.

Sammen har vi 4 børn, 2 drenge på henholdsvis 31 år og 28 år samt 2 piger på henholdsvis 22 år og 14 år.

Brian har i mere end 30 år ejet og drevet sin egen flytteforretning.

Jeg har siden jeg var ganske ung, altid været kreativ. Jeg har lavet alt fra at strikke, hækle, brodere, papirklip, for til nu, at sy patchwork. Jeg har igennem mange år syet patchwork og har efterhånden fået styr på mange forskellige teknikker.

Min første uddannelse var som kontorassistent, og har i mange år arbejdet på kontor, og i de sidste 20 år har jeg siddet på kontoret i Brians virksomhed.

Derudover har jeg også en uddannelse som edb-assistent og har brugt det mest i Brians virksomhed. Det har betydet, at når computer står for udskiftning, så er det mig som har stået for det.

De første år af vores liv sammen, boede vi i Kildebrønde, men havde et stort ønsker om at få virksomhed og hjem til at være en enhed. Så vi ledte længe efter et sted, der var stort nok til at kunne indeholde både hjem og virksomhed.

 

 

 

I nogle år havde Brian værksted og lager i nogle lejede bygninger i Tune og derfra kom vores ønske om at købe den bondegård som han holdte til i. Det tog et par år at få overtalt bonden, som ejede gården til at sælge. Dette lykkes endelig, så i november 1998 flyttede vi til Tune.

Nu måtte vi så i gang med den store restaurering, da gården gennem årene bare havde fået lov til at forfalde. Så det var et stort arbejde. Alle vinduerne og døre måtte udskiftes og alle vægge måtte isoleres indefra. Loftrummet var ikke udnyttet, så også dette fik vi etableret, hvilket var lidt nødvendig, i og med vi på daværende tidspunkt havde 3 børn, som gerne skulle have deres eget værelse.

Med så gammel en ejendom, så er der altid nok at tage fat på og vedligeholde, men jeg tror efterhånden vi er nået hele vejen rundt.

For nogle år tilbage begyndte jeg at lege med tanken om at åbne min egen butik. Jeg syntes det kunne være fantastisk at kombinere min hobby med mit arbejde. Jeg var ved at være ked af at sidde på kontor og trængte til at foretage mig noget som gjorde mig glad.

Da jeg forlagde mine tanker for Brian var han helt med på ideen.

Mange muligheder blev vendt og vi nåede frem til at det helt sikkert skulle være her på gården, som vi jo også bor på.

Dette er en firelænget gård, hvor nogle af bygningerne er tilbage fra 1700-tallet. Der hvor der var plads til en lille butik til mig, endte så med at blive i det der engang var en kostald. Brian og jeg blev hurtigt enige om hvordan det skulle se ud.

Herefter gik Brian stille og roligt i gang med at istandsætte den gamle stald. Rummet skulle stadig bære præg af at være et gammelt rum og det har Brian til fulde opnået.

Da vi så efterhånden var så langt i processen, skulle vi finde på et navn til butikken. Her kom vores store datter med den geniale ide at den skulle hedde Patchwork Stalden, dette er helt sikkert fordi den jo er placeret i den gamle kostald.

Så arbejdet med at få det hele til at blive til virkelighed, har helt sikkert været en familie opgave og alle har budt ind med deres meninger og ideer.

Da selve indretningen skulle påbegyndes, var hele familien igen med ind over og give deres meninger og ideer til kende.

Butikken er klar til første åbningsdag tirsdag d. 15. august 2017 kl. 10.00, hvor jeg glæder mig til at byde dig indenfor i Patchwork Stalden.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og få nyheder om processen fra kostald til færdig butik.