Webshop godt på vej.

Kære Alle

Så er det nye år godt i gang og vi håber i alle har haft en fantastisk jul og et rigtig godt nytår.

Her i butikken arbejde vi hårdt på at få webshoppen op og køre og det er et kæmpe stort arbejde, som vi egentlig ikke var helt forberedt på. Vi arbejder alle ugens dage og aftener på at blive færdig, der er stadig lang vej endnu, men vi gør vores bedste på at få det færdigt, så hurtigt som muligt.

Udover det, så var vi i weekenden på messe i Vejle og fik købt rigtig mange fine stoffer og tilbehør til butikken og til nogle rigtig gode priser, som vi naturligvis vil lade komme jer kunder til gode. Så kik forbi og se nogle af alle de godt tilbud vi har til jer.

På vores Facebook side, er der lagt nye begivenheder op for Sy Café for februar måned.

Vi glæder os til at se jer alle igen.

Mange hilsner
Lotte og Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.