1 ÅRS FØDSELSDAG

Kære alle

Så er der allerede gået 1 år siden patchwork Stalden åbnede, og for pokker, hvor er det år gået lynhurtigt. Og jeg er meget taknemmelig over, hvor godt alle har taget i mod butikken, jeg kunne ikke ønske det anderledes.

Der er også sket en stor udvikling med butikken og tænker nu, når jeg ser billederne fra åbningsdagen “hold da op, der er da ikke ret meget i den forretning” men nu er den fyldt helt op, så nu er der efterhånden snart tale om plads problemer 🙂 men det jo et positivt problem.

Så i anledning af butikkens 1 års fødselsdag, er alle velkommen til at kikke forbi. Der vil være kaffe og kage, bobler og chokolade. Der vil også være rigtig mange gode tilbud og derudover vil der være 11% på alt i butikken. Det vil der ligeledes være på webshoppen, her skal du blot bruge koden FØDSELSDAG.

Glæder mig meget til at se rigtig mange af jer på fødselsdagen.

De varmeste hilsner

Lotte

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.