Julehygge

Så er det ved at være noget tid siden, jeg sidst har skrevet.

Der er sket meget i butikken siden sidst. Vi deltog for første gang i Quiltrally i september, og det var jo en helt igennem fantastisk dag, med besøg af utrolig mange, der var kunder i butikken fra vi åbnede til vi lukkede. 

Vi har også siden sidst fået rigtig mange nye vare hjem, bl.a. har vi nu den meget lækker og bløde fleece, som er rigtig god til bagside af tæpper. Derudover er der naturligvis også kommet mange nye stoffer hjem.

Vi afholder også stadig Sy Cafe, dog går det meget hurtigt med at fylde holdene op, så i det nye år vil der kommer flere datoer for Sy Café, disse vil fortsat kunne findes på Facebook, hvor du også skal tilmelde dig.

I webshoppen er der også nyt, der er tilføjet 2 nye kategorier, en hvor du hele tiden kan følge de nyheder der er kommet i butikken og på webshoppen. Og en kategori hvor alle tilbuddene findes, den vil jævnlig blive opdateret med nye tilbud.

Lørdag den 8. december fra kl 9-14 vil vi gerne invitere dig til julehygge i Patchwork Stalden. Vi vil servere gløgg og æbleskiver og der vil den dag, også være et gratis mønster til alle.

Vi håber rigtig mange af jer har tid og lyst til at kikke forbi.

 

Derudover har vi lukket den 4. december, da vi er på messe i Holland.

Butikken er også i år lukket mellem jul og nytår.

 

Mange hilsner

Patchwork Stalden

Lotte Mosgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.