Sommerferie 2020

Nu er det faktisk alt for længe siden vi har lavet et indlæg, og meget er sket siden sidst.

Som alle jo ved, så har vi alle været mærket af Corona virus, og det har ikke været sjovt for nogen.

Vi har i den periode kun haft butikken lukket i 2 dag, da vi ikke på daværende tidspunkt ikke kunne opdrive håndsprit, nogen steder. Vi har så siden haft åbent hver dag, og har forsøgt at hjælpe vores kunder så godt vi kunne. Det har på nogen områder også være en sjov tid, for vi har jo måtte tænke anderledes. Vi har bland andet haft video opkald flere gange med nogen af vores faste kunder. Sjovt på den måde at vise vare frem og finde det som kunden skulle bruge. Vi har så pakket varerne og leveret til deres bil når de kom forbi. 

Vi har så også i den periode, haft ekstra gang i webshoppen og vi sætter så stor pris på, at vores kunder har støttet vores butik på den måde.

Nu tyder det på at vi er ved at være tilbage til almindelige tilstande igen og det er bare så dejligt.

Nu står sommerferien for døren og vi har sommerferie lukket i butikken i uge 29-30-31. Webshoppen holder dog ikke sommerferie, men man skal dog regne med lidt længere leveringstid i de 3 uger butikken er lukket.

Vi åbner igen efter sommerferien tirsdag den 4 august kl. 10.00

 

Så nærmere vi os samtidig vores 3 års fødselsdag den 15. august og det vil vi naturligvis fejre som vi plejer, dette vil i høre mere om når vi nærmere os.

 

Rigtig god sommer til jer alle

Mange sommerhilsner

Patchwork Stalden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.