Velkommen til min blog om Patchwork Stalden

Dette er mit første blogindlæg, som egentlig bare skal fortælle dig, at jeg vil bruge denne blog til at beskrive mit arbejde med at gøre butikken klar, så jeg kan holde åbningsfest tirsdag d, 15. august 2017 kl. 10.

Jeg forventer at komme med nye blogindlæg mindst en gang hver måned - ikke alt for tit, for det ved vi jo alle kan blive en plage for modtageren. Men lidt om butikken, varerne samt om nye ideer og tricks.

Få besked

Tilmeld dig mit nyhedsbrev - så får du besked når der er nyheder om det ene eller andet.

Hvis du har spørgsmål er du naturligvis mere end velkommen til at kommentere nedenfor.

Ha' nu en dejlig sommer 😉

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.