Næsten klar til åbningsdagen

Hej alle.

Ja, det med en blog indlæg hver måned, kom ikke til at holde helt stik, desværre.

Siden beslutningen om at åbne butikken, har jeg arbejdet nærmest i døgndrift.

Butikken er næsten klar, mangler bare finpudsning. Og jeg glæder mig vildt til at åbningsdagen nærmer sig. Der er dog med en masse kriller i maven.
Der mangler stadig et par småting, men er sikker på det hele nok skal nå at falde helt på plads inden tirsdag i næste uge. Mangler stadig at få nogle vare hjem, og det kan godt være lidt frustrerende at vente, når jeg nu godt vil have det hele inden for døren, så jeg kan blive færdig, men tænker positive tanker og er sikker på alt nok skal nå at komme hjem.

Jeg har også fået oprettet en Facebook side, og jeg er helt overvældet over, hvor mange mennesker det er nået ud til. Og meget overvældet over de mange positive tilkendegivelser mine opslag har fået.

Jeg har fået besked på, hvor vigtigt det var at lave videoer, så dem har jeg nu lavet 2 af. Meeeen må sige at det på mange måder er grænseoverskridende at høre sig selv og så også at skulle offentliggøre disse videoer, men med tiden bliver det jo nok en vane.

Det var lige en hurtig opdatering fra Patchwork Stalden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.