Fantastisk åbnings dag

Kære Alle

Så er det vist tid til en lille opdatering.

Nu var dagen endelig kommet, hvor butikken skulle slå dørene op for første gang, og det var bestemt ikke uden vældig mange sommerfugle i maven.
Men åbnings dagen den 15. august gik over alt forventning. Allerede inden kl. 10.00 stod der mennesker uden for, og ventede. Og derfra kom der simpelthen så mange mennesker, som jeg ikke havde turde drømme om.
Der var så travlt den dag, at jeg desværre ikke kunne nå at snakke med jer alle. Da dagen var omme tror jeg, at der var omkring 200 mennesker, som havde været forbi, så det var jo helt fantastisk. Og vi vil gerne sige jer alle tusinde tusinde tak.

Jeg har siden åbnings dagen, fået mange nye og spændende vare hjem i butikken, så kom endelig igen. Ser frem til at hilse på jer alle og forhåbentlig med lidt mere tid, til at kunne hilse og snakke med jer alle.

I den kommende uge 36 vil der som tak for jeres fantastisk opbakning, være 10% på alle stoffer og DMC garner og jeg håber rigtig mange af jer har lyst til at komme forbi.

Fantasiske hilsner
Lotte

2 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.